Lennokkijaosto

Lennätystä Immolassa

Lennokkiosasto Coolmay

Imatralla, Immolan lentokentällä toimii muun lentotoiminnan ohessa myös lennokkijaosto. Jaoston jäsenten keski-ikä on ~30 v.  Lennätämme pääosin radio-ohjattavia lennokkeja, mutta muistakin lajeista on kokemusta. Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita! 

Kerhotilat - The Hangar

Hangarimme koostuu kolmesta huoneesta, joista peräkammarissa on oleskelutila. Sen varusteisin kuuluu perushuonekalujen lisäksi jääkaappi, mikroaaltouuni, ensiapukaappi ja alan kirjallisuutta. Varsinainen askartelutila on kaksiosainen. Lämpimällä puolella on paikat kymmenelle harrastajalle. Pitkillä seinillä on tilavat pöytätasot ja niiden alla laatikostot.  Pistorasioita on riittävästi ja valaistus hyvä. Keskellä huonetta on huippuimuri, työstökoneita ja kuumalankaleikkuri. Kylmässä tilassa on vaatekaappeja, työkaluja ja muuta harrastussälää.

Lennätys

Koska lennokkijaosto on osa ilmailukerhoa niin meillä on myös oma virallinen lennätyspaikka. Se sijaitsee asfalttisen rullitien vieressä. Paikalla on laajalti kohtuuhyvää nurmialustaa, jota pyrimme pitämään leikkurilla kurissa.  Erikseen sovittaessa voimme myös käyttää tasaista hiekkapohjaista kiitotietä ja asfaltoitua pääkiitotietä (1100x23m). Vaadimme lennätykseen vähintään SIL:n jäsenyyden.  Mm. Rajavartioston läsnäolon takia on vierailevien harrastajien oltava ensin yhteydessä lennokkijaostoon!

Immolan lentokentän säännöt lennokin lennätystä varten

Näitä sääntöjä sovelletaan kaikkeen lennokkitoimintaan Immolan EFIM lentopaikalla. Myös Immolan lentopaikan pysyväismääräyksiä on noudatettava.

Muut palvelut

Lentokentän päässä on puulämmitteinen rantasauna, jota voidaan käyttää luvallamme.  Edullista huonemajoitusta voi kysellä kentällä toimivalta Skydive Karjala ry laskuvarjokerholta.  Kauppa- ja muut palvelut ovat 10 min ajomatkan päässä.


terveisin, lennokkijaosto

Ville Tyyster 

0408346023

S-posti: ville.tyyster(ät)gmail.com